Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente

Libertatea Presei
nume ziar

business

Continental Sibiu

Continental Sibiu demarează lucrările la investiţia de 45 mil. euro în producţie. Noul modul va avea o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi 700 de angajaţi. Compania a ajuns la vânzări de 1 mld. euro din fabricile din Sibiu

Continental Sibiu a demarat lucrările la o nouă investiție majoră în producție, evaluată la 45 milioane de euro. Această expansiune este finanțată și prin intermediul unei scheme de ajutor de stat, având un impact semnificativ asupra economiei locale și naționale. Noul modul de producție, denumit Modulul 7, va ocupa o suprafață generoasă de 15.000 de metri pătrați și va găzdui aproximativ 700 de angajați.

Vlad Huţuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail, BCR

BCR vine cu o ofertă de credite ipotecare cu dobândă fixă de la 4,99% în primii 3 ani, pentru cei care îşi încasează veniturile prin bancă şi vor să cumpere un imobil construit după anul 2000, certificat energetic

Banca Comercială Română (BCR) a lansat o nouă ofertă pentru credite ipotecare, cu dobândă fixă în primii trei ani de la 4,99%, urmată de o dobândă variabilă de IRCC plus 2,3%. Această promoție este disponibilă pentru cererile noi de credit în perioada 10 iunie - 31 august 2024 și poate fi accesată atât prin platforma de digital banking George, cât și în orice unitate BCR.

Energy Magazine

MTR Media Group a lansat recent revista Energy Magazine

MTR Media Group a lansat recent revista Energy Magazine, un nou proiect dedicat sectorului energetic și tranziției verzi globale. Această publicație se alătură altor titluri cunoscute din portofoliul MTR Media Group, cum ar fi Luxury, Connect și Real Estate, având ca scop principal acoperirea peisajului dinamic al energiei.

NVIDIA

NVIDIA a devenit cea mai valoroasă companie publică din lume

În urma unei creșteri spectaculoase pe piața bursieră, NVIDIA a devenit cea mai valoroasă companie publică din lume, depășind atât Apple, cât și Microsoft. Această performanță impresionantă a fost confirmată după ce NVIDIA a înregistrat o creștere de 3,6% a valorii acțiunilor sale, atingând o capitalizare de piață totală de 3,34 trilioane de dolari.

EA ELECTRONIC ARTS

Șefii EA au primit 60 de milioane de dolari în același an în care compania a concediat aproape 700 de oameni

În ultimul an fiscal, conducerea Electronic Arts (EA) a primit remunerații substanțiale, în timp ce compania a efectuat concedieri masive. CEO-ul Andrew Wilson a fost cel mai bine plătit, încasând 25,6 milioane de dolari, inclusiv un salariu de bază de 1,3 milioane de dolari, acțiuni în valoare de peste 20 de milioane de dolari și bonusuri de aproape 4 milioane de dolari. Acest lucru reprezintă o creștere semnificativă față de remunerația sa din ani precedenți: 20,6 milioane de dolari în 2023 și 19,8 milioane de dolari în 2022.

Bursă: One United Properties

Bursă: One United Properties obţine 47 mil. euro de la Banca Transilvania pentru One Tower

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties (simbol bursier ONE) a anunţat miercuri la Bursa de Valori Bucureşti că filiala sa, One United Tower, a încheiat o înţelegere pentru o finanţare bancară de 47 milioane de euro de la Banca Transilvania. Această sumă va fi utilizată pentru rambursarea completă a creditului contractat în 2021 de la Black Sea Trade and Development Bank, folosit pentru dezvoltarea One Tower, o clădire de birouri sustenabile parte din One Floreasca City. În plus, noua finanţare va contribui la rambursarea parţială a altor împrumuturi existente şi a altor costuri asociate. La finalul primului trimestru din 2024, One United Properties a raportat o cifră de afaceri consolidată de 419 milioane de lei, cu o uşoară scădere de 5% faţă de aceeaşi perioadă din 2023, în timp ce profitul net a înregistrat o creştere de 4%, ajungând la 157,3 milioane de lei. Capitalizarea companiei se situează la 3,4 miliarde lei conform datelor BVB.

Nvidia

BREAKING NEWS: Nvidia a depășit Microsoft și a devenit cea mai valoroasă companie de pe Wall Street, cu o evaluare bursieră impresionantă de 3.300 de miliarde de dolari. Această realizare este dublată de o creștere spectaculoasă a acțiunilor cu 178% începând de la începutul acestui an.

Nvidia, cunoscută pentru producția de cipuri și fiind o figură centrală în revoluția inteligenței artificiale, a înregistrat un avans semnificativ pe piață datorită cererii crescute pentru cipuri capabile să antreneze și să ruleze modele complexe de inteligență artificială generativă, precum ChatGPT dezvoltat de OpenAI. Într-o transformare remarcabilă în mai puțin de doi ani, Nvidia a evoluat de la o companie evaluată la 300 de miliarde de dolari, confruntându-se cu o suprasaturare de cipuri accentuată de criza criptomonedelor, la una dintre cele mai puternice companii de tehnologie din lume.

VoxPress.ro

Revoluționează Comunicarea Online cu VOXPress: Publică Instantaneu în Presă Online

În era digitală, comunicarea eficientă și rapidă este esențială pentru succesul oricărei afaceri sau inițiative.

Tech Expo 2024

Tech Expo 2024 aduce la standuri încuietoarea inteligentă,prin care poţi deschide uşa cu ajutorul telefonului

Compania Legrand a lansat în România Netatmo Smart Door Lock, o încuietoare inteligentă ce promite să redefinească securitatea locuințelor moderne. Acest dispozitiv inovator permite utilizatorilor să descuie ușa de la casă simplu și rapid direct de pe telefonul mobil, folosind aplicația Netatmo Security. În plus, încuietoarea vine echipată și cu o pereche de chei smart fizice, menținând opțiunea tradițională de acces.

Libertatea Presei

Presa la un click depărtare.

Categorii

Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente


VOX Press - Partenerul tău în publicitate

2024