Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente

Libertatea Presei
nume ziar

sport

sursa foto: Mediafax

Parada fanilor la Köln – Suporterii români vor scanda împreună în drum spre Cologne Stadium. Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete

Parada fanilor români la Köln, programată înaintea meciului cu Belgia în cadrul Euro 2024, este un eveniment așteptat cu entuziasm de suporterii echipei naționale. Potrivit informațiilor de la Mediafax și frf.ro, parada va începe la ora locală 18:30 și va fi coordonată de actorul și comediantul Mihai Bobonete.

Milinkovic Savic

Serbia pune Euro 2024 pe jar: amenințare cu retragere după un scandal exploziv

Scandalul recent din cadrul Euro 2024 a pus Serbia într-o situație tensionată, iar amenințarea cu retragerea echipei din competiție este o măsură extremă în contextul incidentelor de pe teren și din tribune. Jovan Surbatovic, secretarul general al Asociației Sârbe de Fotbal, a făcut declarații puternice după ce la meciul dintre Croația și Albania au fost auzite scandări discriminatorii împotriva sârbilor.

Tedesco / Jeremie Doku/ diacaf.com

Meciul cu România de la EURO 2024, decisiv pentru selecționerul Belgiei: ”Nu mai poate continua!”

Meciul cu România de la EURO 2024 este crucial pentru selecționerul Belgiei, Domenico Tedesco, care se află sub mare presiune din partea opiniei publice și a echipei tehnice a naționalei belgiene. Contractul lui Tedesco a fost prelungit recent cu doi ani, până la Cupa Mondială din 2026, dar o înfrângere împotriva României ar putea să îi aducă demiterea prematură.

Francisco Conceicao si Cristiano Ronaldo

Analiza meciurilor din a cincea zi a Campionatului European din Germania

În a cincea zi a Campionatului European din Germania, s-au desfășurat meciuri memorabile și pline de dramatism. Prima partidă a zilei a fost între Turcia și Georgia, desfășurată la Dortmund în condiții dificile din cauza ploii torențiale. Mert Muldur a deschis scorul pentru Turcia în minutul 25 cu un șut superb la vinclu, dar Georgia a egalat rapid prin Mikautadze în minutul 32. În repriza a doua, Arda Guler a adus din nou Turcia în avantaj cu un șut imparabil în minutul 65, iar la finalul meciului, Akturkoglu a înscris în poarta goală a Georgiei, stabilind scorul final 3-1 pentru Turcia.

Ovidiu Ionescu

Tenis de masă: Eduard Ionescu şi Ovidiu Ionescu s-au calificat la JO 2024 în probele de simplu

Eduard Ionescu și Ovidiu Ionescu au reușit să obțină calificarea în proba de simplu masculin la tenis de masă pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, conform anunțului făcut de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Andrei Eduard Ionescu este acum al cincilea sportiv român care va participa la competiția olimpică de tenis de masă în 2024, datorită poziției sale în clasamentul mondial. La fel, Ovidiu Ionescu, deja calificat în dublu mixt alături de Bernadette Szocs, a reușit și el să se califice în proba de simplu, beneficiind de clasamentul său la nivel mondial în această categorie.

Suporterii Romaniei

Războaiele culinare" din tribune condimentează acțiunea de pe teren

Euro 2024 a adus nu doar competiție intensă pe terenul de fotbal, ci și un amestec inedit de umor și provocări culinare în tribunele stadionelor din Germania. Fanii din diverse țări participante și-au adus rivalitățile pe plan internațional la un alt nivel, folosindu-se de mâncăruri naționale pentru a-și sublinia sprijinul pentru echipele lor preferate.

foto getty images

EURO 2024: Germania Întâlnește Ungaria Într-un Duel Crucial

Germania și Ungaria se confruntă astăzi, 19 iunie, în al doilea meci din Grupa A a EURO 2024, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct pe PRO Arena și VOYO.

Këk, antrenorul Slovaciei,

Favoriții sunt făcuți pentru a fi învinși! Mica națională Slovacia visează să răstoarne carul mare la EURO 2024

În mijlocul anticipațiilor și așteptărilor crescute pentru debutul la Campionatul European din 2024, naționala Slovaciei se pregătește să provoace o surpriză majoră. Cu toate că recunoaște superioritatea Danemarcei, echipa condusă de antrenorul Këk este hotărâtă să contracareze statutul de favorit și să aducă o surpriză plăcută în competiție.

Romania - Ucraina

Supercomputerul Opta prezice: Ucraina favorită în duelul cu România la EURO 2024

Cu doar câteva zile înaintea debutului lor la Campionatul European din 2024, naționala Ucrainei primește sprijin din partea unui inedit analist: un supercomputer. Potrivit datelor obținute în urma a 10.000 de simulări efectuate de Opta, Ucraina pornește ca favorită în partida cu România, cu 42,6% șanse de victorie.

Libertatea Presei

Presa la un click depărtare.

Categorii

Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente


VOX Press - Partenerul tău în publicitate

2024