Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente

Libertatea Presei
nume ziar

evenimente

Festivalul Rocanotherworld 2024

Festivalul Rocanotherworld 2024 începe la Iaşi - Asaf Avidan, Alternosfera, Deliric & Silent Strike, COMA, Argatu, om la lună, Jurjak vor susţine concerte

Festivalul Rocanotherworld revine în 2024 la Iași pentru cea de-a noua ediție, desfășurându-se între 20 și 23 iunie la brizo, pe malul lacului Aroneanu. Evenimentul va aduce în prim-plan o varietate de artiști de renume și activități recreative, promovând și principii de sustenabilitate și responsabilitate socială.

ŞI festival

ŞI festival, ediţia a IV-a: Opt zile cu peste 70 de evenimente culturale gratuite la 2 Mai

A patra ediție a ȘI festival, cunoscut anterior sub numele de Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, va avea loc între 20 și 27 iulie în stațiunea 2 Mai. Sub tema „și tu. și eu. și împreună”, festivalul va oferi opt zile de evenimente culturale gratuite, incluzând peste 70 de activități organizate în cinci secțiuni: teatru, film, expo, concert și forum. Peste 150 de artiști din toată țara vor participa la acest festival, care și-a câștigat deja o reputație remarcabilă în spațiul cultural românesc.

SIMFEST

Spectacol Caritabil pentru Fondatorul SIMFEST, Ionuț Ceaușescu

Spectacol Caritabil pentru Fondatorul SIMFEST, Ionuț Ceaușescu

Mihail

Mihail va cânta la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume

Mihail, cunoscut pentru hiturile sale precum „Mă ucidea ea”, „Who You Are” și „Dorul mă ia”, va urca pe scena prestigiosului festival Glastonbury, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din lume. Artistul va susține două recitaluri în cadrul festivalului, programate pentru zilele de joi și sâmbătă.

Unforgettable Festival

Jessie J vine în premieră la București la Unforgettable Festival

În perioada 13-15 septembrie, Bucureștiul va găzdui Unforgettable Festival la Romexpo, un eveniment muzical ce va aduce în prim-plan artiști de renume internațional din patru generații muzicale. Printre headlinerii anunțați se află superstarul Jessie J, cunoscută pentru hiturile sale precum "Price Tag" și "Bang Bang". Cu o energie debordantă și o voce impresionantă, Jessie J promite să ofere publicului român un spectacol memorabil, aducând un aer fresh și vibrat pe scena festivalului.

Tech week

Peste 30.000 de vizitatori au participat la ediţia 2024 a Bucharest Tech Week

Într-o demonstrație impresionantă de tehnologie și inovație, Bucharest Tech Week 2024 a atras peste 30.000 de vizitatori din întreaga lume în cadrul celor cinci zile de evenimente intense. Divizată în două formate principale, această ediție a fost martoră atât la conferințe de business de top, cât și la cea mai amplă expoziție de tehnologie și inovație din Europa Centrală și de Est.

Blood Work

Donează sânge și primește abonament la Neversea și UNTOLD! Descoperă cum și în ce orașe poți participa

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, sărbătorește Ziua Donatorului printr-o acțiune specială în patru centre de transfuzie din țară: București, Galați, Ploiești și Iași.

ATELIER 2024

Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ATELIER 2024

Marți, 11 iunie 2024, ora 17:00, Teatrul Municipal Baia Mare va găzdui o experiență teatrală deosebită în cadrul Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ATELIER. Această manifestare teatrală exploratorie propune o radiografie a stării și dinamicii regiei, dramaturgiei, scenografiei, coregrafiei, muzicii de scenă și artei actorului din secolul XXI.

BZM Fest 2024

BZM Fest 2024: O Lume de Bun Gust la Buzău

11-14 iulie, Buzău – Îndrăgostiți ai adevărului, binelui și frumosului, pregătiți-vă pentru o experiență extraordinară la cea de-a patra ediție a BZM Fest, organizată de Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, cu sprijinul Primăriei municipiului Buzău. În perioada 11 – 14 iulie, pe domeniul Vilei Albatros, festivalul va aduce în prim-plan conceptul „o lume de bun gust”.

Libertatea Presei

Presa la un click depărtare.

Categorii

Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente


VOX Press - Partenerul tău în publicitate

2024